Logo-donationer

STØT FREMTIDEN

og vær med til at sikre et bedre samfund

mus

SamfundsTanken er absolut tværpolitisk og organiseret som demokratisk forening – dette gør at vi ikke har personlige, politiske eller industrielle motiver, og vi lytter kun til dig – samfundsborgeren – etikken og videnskaben.

MEN det betyder også at der ikke er direkte ‘kunder’ til vores samfundsanalyser og implementeringsprojekter, og vi er derfor voldsomt afhængige af din – den enkelte samfundsborgers – støtte.

Selvom vi gerne klarede os helt uden penge, så er der grænser for hvad man kan fokusere på som frivillig og med privat udstyr, mens vi møder modstand fra politiske parter og industrielle lobbyister med enorme pengekasser, og selvom vi er ekstremt kompetente har vi derfor behov for donationer for effektivt at kunne udføre analyser for samfundet og sikre implementering af resultaterne.

For at forsætte vores arbejde bedst muligt, og med de mest effektive resultater, beder vi derfor om donationer hos alle som har mulighed for at støtte os – alle beløb er værdsat og selv små beløb gør en stor forskel samlet set.

Uanset om du kan støtte økonomisk eller ej, så spred ordet – vil vi have et bedre samfund er vi alle nødt til at kommunikere om det og støtte hinandens indsats.

Der kan for nuværende doneres med Dankort, kreditkort og PayPal nedenfor, samt kontooverførsel til reg. 5363 konto 0000243574 (Internationally; Account owner: Samfundstanken, Account number: 53630243574, IBAN account number: DK3353630000243574, SWIFT/BIC: ALBADKKK).

Generelle donationer vil udelukkende gå til vores arbejde med at udvikle og implementere samfundsforbedringer. Donationer gør at vi kan bruge mere tid og have større fokus på opgaverne, tillader os at købe computerberegninger og eksisterende analyser, rejse for at mødes med specialister, samt at vi kan afholde andre større udgifter som vi kan have brug for i vores arbejde. (Det vil senere blive muligt at donere specifikt til de enkelte fokusområder og aktiviteter, hvis man foretrækker dette – noter indtil videre evt. ved din donation eller i en email hvad du helst ser vi fokuserer din støtte på.)

Vil du gerne støtte vores arbejde?
Donér og hjælp os med at gøre et bedre samfund til en realitet

mobilepay_white

Du kan også blive medlem, og dermed få demokratisk indflydelse på hvem der leder SamfundsTanken via generalforsamlingen.

For Basismedlemskab beder vi om 20 kr/måned (under 1 kr/dag!), som primært dækker udgifterne til at afholde den årlige generalforsamling og administrere medlemmerne – større medlemskab kan tegnes for løbende at støtte vores analytiske arbejde (men giver ikke yderligere indflydelse).

Medlemskab kan også oprettes ved kontooverførsel til reg. 5363 konto 0000243574 (Internationally; Account owner: Samfundstanken, Account number: 53630243574, IBAN account number: DK3353630000243574, SWIFT/BIC: ALBADKKK) ved at sende det ønskede medlemskabsbeløb samt notere din email som besked til modtager.


Medlemskaber
Email (til medlemsoplysninger)


Jeres løbende støtte er vigtig for, at vi også i fremtiden kan arbejde hen mod et bedre Danmark for alle.

På forhånd tak,
SamfundsTanken

Kontakt:

info@samfundstanken.dk
+45 40 45 80 32
CVR: 37100129

Mødeadresse:

Damvej 27,
4300 Holbæk

ST_Facebook_3
ST_Twitter_3
ST_Linkedin_3