For at få et mere overskueligt køleskab kan det være en ide at bruge Hay kasser small til sortering og opbevaring. Ved at opbevare de forskellige ting i forskellige kasser, får man et meget bedre overblik over hvor ens fødevarer reelt er. Fødevarer som grøntsager og frugt bliver heller ikke udsat for tryg, og vil på den måde kunne holde sig friske og lækre i længere tid.

Hvis Hay kassen skulle blive beskidt eller trænge til at blive vasket, kan den nemt komme i opvaskemaskinen uden at tage nogen form for skade. Hay kasserne er også godkendt til at være i kontakt med fødevarer og være i køleskabet. Ved at sortere sine fødevarer i forskellige kasser, kan man også tage en hel kasse ud fx den med pålæg, når man skal lave mad og derefter sætte den ind igen uden problemer.

Få et overskueligt køleskab

Få styr på dit køleskab med Hay kasser small. Ved at placere fx dine frugter i en Hay kasse small vil frugterne ikke blive udsat for lige så mange stød, og på den måde forblive lækre i længere tid. Når pålægget er placeret et samlet sted, er det nemmere at finde og ligger ikke alle mulige steder. Ting som syltetøjsglas og oliven på glas tager altid rigtig meget plads, og det kan tit være svært at finde en plads, her er det igen smart med Hay small.

  • Grøntsager/frugt: Ved at placere dine grøntsager og dine frugt i en kasse kan du bedre forhindre, at de skulle blive klemt at andre madvarer. Dette vil sikre, at dine grønt produkter vil kunne holde sig friske og lækre i længere tid.Og når så skal lave mad, kan du nemt tage grøntsagskassen ud.
  • Pålæg: Det er tit svært at finde det pålæg, som man vil bruge og det hele er smidt rundt i køleskabet. Her kan det også være smart at placere al sin pålæg i en kasse sådan, at det er nemmere at finde
  • Glas: Glas som fx syltetøjsglas og glas med oliven i kan tit stå i vejen og være svære at placere, fordi de fylder. Ved at stille dem i en kasse, har de deres eget sted at stå og man kommer ikke til at stille noget på deres plads.

Derfor er det nemmere at have Hay kasser i køleskabet

Det er meget nemmere at lade sine madvarer være opbevaret og sorteret i kasser, fordi man nemt kan tage det ud man mangler, når man fx skal lave mad. Så tager man fx grøntsagskassen ud når man skal lave aftensmad og derefter stiller den ind igen på dens plads. Det vil også gøre det meget nemmere at finde noget i køleskabet, hvis alting har en bestemt plads fx pålæg.

Hay kasserne er godkendt til at opbevare fødevarer og at være i køleskabet. Hvis din Hay kasse skulle blive beskidt eller trænger til at blive vasket, kan de nemt kommes i opvaskeren unden at tage skade.