Angst er en meget hyppig lidelse, og kan ramme os alle. Angst er et yderst hyppigt symptom, og kan ses ved en række psykiatriske tilstande. Også ved visse fysiske sygdomme ses angsten. Der skelnes mellem frygt, der er reaktionen på en reel trussel og angst, som kan komme ud af ingenting og som er helt overdreven i forhold til den reel fare.

 

Hvilke typer angst findes der?

 

Der findes forskellige typer af angst. Herunder kan du se nogle af dem: 

 

Panikangst: Denne type angst er hyppig og kan behandles med hypnose. Ved panikangst bliver man pludseligt, ramt af en voldsom intens angst, som en rædsel, samtidig med at man får en række ubehagelige kropslige symptomer.

I starten kommer anfaldene for det meste helt uventet, og der er en tilbøjelighed til, at de efterhånden kommer i særlige situationer, for eksempel når man lave indkøb eller færdes blandt mange mennesker. Det betyder at man begynder at undgå sådanne situationer og udvikler angsten for angsten. Derved bliver det hele meget værre. Man kan effektivt behandle denne type angst med hypnose, ved hypnose Vejle ved J-hypnose, har man over 10 års erfaring i behandling af denne type angst.

Socialfobi: er ekstrem overdreven angst i sociale situationer. (Samværd med andre). Man nærer meget stor angst for at blive kritisk betragtet af andre og komme til at opføre sig pinligt eller uhensigtsmæssigt. Der opstår en række karakteristiske psykiske angstsymptomer, som er så ubehagelige, at man begynder at undgå at være social i visse situationer. Man har også en tendens til at bekymre sig forud og derfor er det enormt hæmmende for ens sociale liv. Også denne type for angst kan behandles effektivt med hypnose.

 

Derforuden findes der: Generaliseret angst, Agorafobi- man kan læse meget mere om emnet og der er skrevet meget litteratur om angst. 

Behandling af angst hypnose:

Hypnose er en særdeles effektiv behandling af angst, hvor der bliver fokuseret på ens opfattelse af virkeligheden samt fokus på ens angst. Hypnose Vejle v/ j-hypnose, har over 10 års erfaring i behandling af angst, og der vil forud for hver behandling være en forsamtale, dette kan foregå på telefon eller ved fysisk fremmøde. Der er en stor behandlings-procent i denne type behandling. Ofte kræves der ikke mere end 2-3 behandlinger at komme sin angst kvit. Du kan kontakte klinikken på 30502503 eller www.j-hypnose.dk.