Med noget lækkert lingeri holder du forholdet kørende noget mere!

Frækt lingeri er ren magi når det kommer til dit forhold. Hvis han er begyndt at hænge i garagen for at pudse alufælge eller på tour med gutterne hele tiden. Så er det på tide at trække i det frække outfit og sørge for han bliver lidt rundtosset. 

Nogen mener så deres mænd eller kæreste ikke går så meget op i det. Det kan vi så her lige så godt slå i jorden. Mænd elsker frækt lingeri. Det kan være meget forskelligt hvad slags de kan lide. For nogen er det blot de selvsiddende strømper, for andre er det fetish beklædning som lak eller latex der er hot. Alt efter hvad han er vild med, så træk i noget af det. 

Nu kommer næste problem så. I hvert fald for nogen. Det er nemlig ikke alle der er lige vilde med at hoppe i noget sexet. Er du en af dem, så skal du nok prøve at arbejde lidt med det. Det er lidt det samme som når du gerne vil se ham i en skjorte eller blazer. Hvis han nu pludselig ikke har lyst til at tage den slags på, og altid vil gå i en striksweater, så bliver du nok også lidt skuffet. 

Du ser faktisk brand godt ud i det

Når alt kommer til alt, også selvom du ikke selv syntes det, så ser du faktisk godt ud i det. Det er tit og ofte i hovedet det foregår. Du kan være ret sikker på at din mand eller kæreste vil elske at se dig i det. Til forskel fra dig, så syntes han nok du er lækker, ellers havde han nok ikke valgt at være i forhold med dig. Så selvom du ikke er vild med det, prøv det. Du kan være sikker på reaktionen er nok til at du nok gerne vil gøre det igen.